biografia
  i llibres

   redescobrir la música

cursos

 
 
 
Música y Palabras
Música y Palabras 

Editorial: Océano

http://www.oceano.com

ISBN: 84-7556-114-4

163 pàgines

Cartes escollides dels grans compositors

Com una passejada per la vida, el llibre es vertebra en torn a quatre capítols: amor, dolor, treball i idees; quatre dels grans “temes” que marquen la nostra existència. Així, en la nostra travessia albirarem el complex mosaic sentimental de Beethoven, les dificultats laborals que, per increïble que sembli, van aclaparar genis com Bach i Mozart (el qual va fer gala en les seves cartes del seu agut sentit de l’humor), la trajectòria emocional de Clara Schumann… Músics de la talla de Txaikovski, Vivaldi, Wagner o Brahms componen aquesta simfonia vital amb els diferents registres de les seves veus més intimes.

Els protagonistes de la història de la música baixen d’un pedestal en el qual --amb escasses excepcions-- mai no s’hi han sentit còmodes, per parlar-nos amb senzillesa i humanitat de l’amor, l’èxit o la felicitat. També de l’adversitat i el dolor. Per mitjà d’aquesta antologia, el lector podrà desentranyar relacions, amistats i passions que reflecteixen l’època dels seus autors i, a l’hora, en demostren la seva vigència.

Música y palabras és, tant per a melòmans iniciats com per a profans, una invitació a apropar-se als grans compositors des d’una altra perspectiva; un recorregut literari pel món personal i creatiu d’aquells qui amb la música han transcendit les paraules.

 
 

 Índex

 Fragments

 Com aconseguir-lo?