Aula online

LA COMUNICACIÓ DE LA BELLESA COM A FORÇA ESPIRITUAL

Malgrat no les úniques, l’art i la música són vies privilegiades per retrobar aquella força espiritual que ens eleva i fa més lliures i dignes com a éssers humans. Aquest és l’objectiu que que ens inspira a arribar més enllà de la música explicant-la a partir i del seu propi interior.

Transcendint els límits de l’espai físic de les sessions presencials, l’Aula Online vol fer arribar la música a un nombre gran de persones. La qualitat de les eines telemàtiques avui disponibles, que tant ens han ajudat en aquesta darrera etapa de restriccions, ens ha animat a obrir diverses propostes de cursos i seminaris en paral·lel a les dels centres. Així, les persones que no poden accedir a un determinat espai, ja sigui per les limitacions d’aforament o per distància geogràfica, disposen d’una opció totalment compatible amb les classes presencials (i les que hi poden accedir, també!). Les sessions començaran a partir del mes de gener i tindran una freqüència quinzenal.

Les dues principals convocatòries són: 

SEMINARI DELS DIMARTS: Curs articulat en seminaris de 3 sessions de dues hores i mitja (amb descans).  

“DIMECRES MUSICALS A LA CARTA”: Curs basat en obres o temes independents, dividits en dues sessions d’hora i mitja.

Aquesta segona opció està pensada per a qui no disposi dels matins lliures i/o d’una franja horària tan àmplia com la dels dimarts. Les dues parts que als seminaris constitueixen una sessió completa, es dissocien en blocs temàtics de dues sessions complementàries: la primera se centra en el context històric i artístic, i la segona en l’audició comentada en detall. El temari d’aquests blocs s’elabora amb els suggeriments dels mateixos alumnes. 

Les dues propostes principals es completen amb la possibilitat de realitzar unes jornades musicals d’estiu, o contractar cursos a mida dels interessos particulars dels alumnes. A les pestanyes laterals us donem tots els detalls de cada proposta.

Procés d’inscripció: Entreu a la modalitat que us interessi per la pestanya lateral i envieu el formulari del contacte que hi trobareu a peu de pàgina. També podeu sol·licitar informacio o aclarir qualsevol dubte des d’aquí: informació per a inscripcions 

SEMINARI DELS DIMARTS 

De gener a juny de 2022: dimarts quinzenals de 10.30 a 13 h.

Temari i preus: s’introduiran a llarg de la tardor de 2021.

Procés d’inscripció:

1) Ompliu i envieu el formulari adjunt
2) Rebreu un mail on se us donarà un núm. de compte on fer l’ingrés corresponent (Si la sessió és gratuïta, passareu directament al punt 4)
3) Responeu al mail rebut amb el comprovant de l’ingrés, especificant el vostre nom i les sessions o seminaris a les que us inscriviu.
4) Uns dies abans de cada convocatòria, rebreu un segon mail amb el link per entrar-hi, així com els materials per a la sessió.

 

“DIMECRES MUSICALS A LA CARTA”

Cada dimecres, de 18.10 a 19.40 h.

El temari s’elabora  amb les obres o temes que va suggerint l’alumnat.

El curs va finalitzar el 30 de juny. Reprendrem les sessions es el proper mes d’octubre amb les obres i temes que proposeu.


Preus
   – 1a. sessió: gratuïta (en la modalitat de sessions independents)
   – Sessions independents: 15 euros
   – Blocs temàtics (2 sessions): 25 euros

Procés d’inscripció:
1) Ompliu i envieu el formulari adjunt (Botó “Inscripcions”)
2) Rebreu un mail on se us donarà un núm. de compte on fer l’ingrés corresponent (Si la sessió és gratuïta, passareu directament al punt 4)
3) Responeu al mail rebut amb el comprovant de l’ingrés, especificant el vostre nom i el títol de les sessions o seminaris a les que us inscriviu.
4) Uns dies abans de cada convocatòria, rebreu un segon mail amb el link per entrar-hi, així com els materials per a la sessió.

 

 

CURSOS “A MIDA”

Classes particulars o en petits grups sobre el tema que desitgeu relacionat amb la teoria i/o la història de la música clàssica occidental. Preus i horaris a convenir. Ho podeu sol·licitar a través del mail de contacte.

 

 

“SOMNIS D’UNA NIT D’ESTIU”

Al llarg de la història, els textos teatrals de Shakespeare han estat transformats en música per un gran nombre de compositors, i el Somni d’una nit d’estiu no n’és una excepció. Des de finals de segle XVII fins als anys 60 del XX, Purcell, Mendelssohn i Britten són alguns dels autors que ens han reexplicat aquest conte per a un solstici de ressonàncies eternes.

     – H. Purcell, The fairy Queen 

     – F. Mendelssohn, Somni d’una nit d’estiu

     – B. Britten, Somni d’una nit d’estiu

 

–  Dates, horaris i preus a determinar

error: Content is protected !!